U bent hier: Home » Partnerschap

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook volg ons op Logo voor de laatste nieuwtjes
en gebeurtenissen

Veilige online betaling

Bancontact Maestro Mastercard Visa Secure online

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief btw.

Partnerschap

Animato beseft als geen ander dat het muzikaal verenigingsleven het vandaag de dag niet gemakkelijk heeft. De gebruikelijke financiële ondersteuningskanalen zijn dichtgeslibd, heel wat koren en orkesten worstelen om het hoofd boven water te houden. Het rijke verenigingsleven en de amateuristische beoefening van muziek in groepsverband loopt gevaar. Animato kan dit niet laten gebeuren en wil er nu alles aan doen om deze verenigingen te helpen waar het kan. Dat is waarom wij het Animato Partnerschap in het leven hebben geroepen.

Koren/orkesten die zich inschrijven voor een Partnerschap genieten vanaf dan bijzondere voordelen, zoals een fikse korting op groepsaankopen en gratis publiciteit voor concerten en projecten via de kanalen van Animato, waaronder haar Facebook pagina.

Lijkt een Partnerschap wel iets voor uw vereniging? Schrijf u dan in en wij contacteren u met meer informatie rond de specifieke voorwaarden en met een antwoord op alles wat u op dat moment zelf ook aan vragen heeft!

SCHRIJF U IN

Onze partners

Gents MadrigaalKoorGents Madrigaalkoor

Gents MadrigaalKoorHet Gents MadrigaalKoor, al jaren onder de deskundige leiding van Dhr. Johan Duijck, had al eerder de standaard aangenomen: "Wij zingen niet van kopies". Als trouwe klant van Animato was de evolutie naar een partnerschap dan ook bijna evident. Animato is trots dat het Gents Madrigaalkoor het allereerste koor was om in te tekenen op het partnerschap en hoopt hen nog jaren te kunnen ondersteunen in alles wat zij ondernemen!

Meer informatie: www.gmk.be

 

Dameskoor ZimraDameskoor Zimra

Dameskoor ZimraHet in 2014 gestarte Izegemse Dameskoor Zimra kende van meet af aan een vliegende start. Hun ledenaantal en trouw publiek groeit zienderogen, dankzij de moderne en innoverende aanpak en uitstraling van het koor. Als autonoom en onafhankelijk concert- en wedstrijdkoor leggen zij de lat hoog, op alle vlakken. Animato is dan ook blij deel uit te mogen maken van hun verhaal en verwelkomt Zimra zeer graag als partner.

Meer informatie: www.zimra.be

Terug naar boven