U bent hier: Home » De winkel » Wie zijn wij?

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook volg ons op Logo voor de laatste nieuwtjes
en gebeurtenissen

Veilige online betaling

Bancontact Maestro Mastercard Visa Secure online

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief btw.

Wie zijn wij?

Welkom bij Animato Musica music store with character!

Een muziekwinkel met karakter, dat houdt in dat Animato Music zich door zijn aanbod en service apart zet van andere muziekwinkels. Wat vinden klanten bij ons?

Bladmuziek

In onze bladmuziek afdeling vindt u ruim 30.000 titels, die u rustig kan inkijken. Titels die niet op voorraad zijn kunnen op aanvraag besteld worden. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder bij het zoeken naar bepaalde werken en verleent advies waar nodig.

Instrumenten

Als speciaalzaak in akoestische instrumenten vindt je zowel klassieke als akoestische gitaren van bekende en minderbekende merken. Voor de beginnende muzikant hebben we ook een mooi assortiment blaasinstrumenten en strijkinstrumenten. Zoek je naar een exotisch of etnisch instrument, dan kan je in onze winkel als het ware een reis rond de wereld maken met instrumenten uit alle werelddelen!
En uiteraard is er een kinderhoek met instrumenten geschikt voor de allerkleinsten.

Accessoires

Bij Animato Music vindt u de meest uiteenlopende accessoires voor tal van instrumenten en toepassingen. Ook hierbij is het advies van onze medewerkers dikwijls een welkome hulp.

Geschenken en gadgets

Telkens weer zijn er die verjaardagen en feestdagen waarvoor we allen op zoek gaan naar originele of nuttige geschenken. Ons zeer uitgebreid assortiment vernieuwd zich ook regelmatig, waardoor u beslist iets vind voor elke gelegenheid en leeftijdsgroep.

Service

Zowel voor als na uw aankoop stellen onze medewerkers alles in het werk om u een goede service te verlenen. Herstellingen of aanpassingen van blaasinstrumenten en gitaren worden door onze professionele herstellers op heel korte termijn uitgevoerd.

Verhuur van instrumenten

Om tegemoet te komen aan beginnende muzikanten die nog niet onmiddellijk een instrument willen aankopen biedt Animato Music een reeks instrumenten aan voor verhuur. Een gedetailleerd overzicht van onze huurvoorwaarden vindt je onder Verhuur.

Het Animato Music Team

Marleen De Schryver

Marleen richtte de Animato winkel in Aalst op in 1998 en vervulde de functie van zaakvoerder tot eind 2009. Sinds de herstructurering van Animato Music eind 2009 neemt zij een groot deel van de administratieve en het financiële voor haar rekening, en is ze nauw betrokken bij het bestuur van Animato Music.

 

Gertjan Alkemade

Sinds begin 2012 versterkt Gertjan het Animato Music team als enthousiaste verkoper. Gertjan is gepassioneerd door Jazz en Blues, en speelt gitaar, contrabas en piano in meerdere bands. Zijn curiositeit voor allerhande instrumenten en zijn enthousiasme voor muziek in het algemeen zijn dikwijls een welkome stimulans voor klanten.

Sam Nowotarski

Samien Nowotarski is, ondanks zijn jonge leeftijd, al een vaste waarde in de winkel. Hij is een getalenteerde verkoper en kan met zijn enthousiasme een heel Sportpaleis vullen. Mensen helpen en bijstaan in hun keuze is zijn eerste prioriteit.

 

Hans De Schryver

Als mede-oprichter van Animato Music maakt Hans deel uit van het team sinds het prille begin. Naast zijn huidige functie als IT specialist en programmeur, is Hans ook nauw betrokken bij het bestuur en de verdere uitbouw van de zaak. Animato Music kan dagelijks rekenen op zijn uitgebreide kennis en ervaring dankzij zijn professionele opleiding als muzikant, ervaring als pianist en orkestviolist, een 20-jaar lange carrière in digitale muziekgravure en een even lange carrière als software ontwikkelaar.

Terug naar boven